Ποιοτικά & διατροφικά χαρακτηριστικά
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Χρήστου Πάνου κατά τις αναλύσεις έχει βρεθεί πως διαθέτει τα παρακάτω θρεπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά:
Διαθρεπτική αξία (ανά 100ml)
Θερμίδες 915 Kcal – 3700 KJ
Σύνολο λιπαρών 94g – 22% :
– Κεκορεσμένα λίπη 14g – 10%
– Πολυακόραστα λίπη 10g
– Μονοακόρεστα λίπη 67g
Χοληστερόλη 0g – 0%
Νάτριο 0g – 0%
Υδατάνθρακες 0g – 0%
Πρωτείνες 0g – 0%
Ποιοτικά Χαρακτηριστικά
Οξύτητα έως 0,8%
Υπεροξείδια (mEq) έως 20
Κηροί (ppm) έως 250
Απορρόφηση στο υπεριώδες
Κ270 έως 0,22
Κ232 έως 2,50
ΔΚ έως 0,01
Μάθετε περισσότερα για τα Φυσικο-Χημικά Χαρακτηριστικά του Ελαιόλαδου, καθώς και τη Κατάταξη του Ελαιόλαδου σε Ποιοτικές Κατηγορίες βάσει αυτών αλλά και των μεθόδων με τις οποίες παράγεται.